Creatieve Workshops

Gezellig als je mee komt doen bij een workshop!

Voor onderstaande workshops is geen ervaring nodig. Je kunt je individueel aanmelden of met een groepje. Ben je op vakantie in de Morvan en zoek je vermaak op een regenachtige dagje? Je maakt in een middag een basis inspiratieboekje of een moodboard.

Er zijn regelmatig nieuwe workshops. Onderstaande workshops zijn een voorbeeld. Neem gerust contact op voor meer informatie of vragen.

Wie weet tot ziens!

Vilten van een omslag voor een inspiratieboekje

Inspiratieboekjes kun je overal voor gebruiken. Recepten, creatieve ideeën, dagboek receptieboek enz enz. Je kunt het zelf houden maar natuurlijk ook kado geven aan iemand.

Het boekje krijg je tijdens de workshop. De omslagjes worden nat gevilt met merinowol en zijdematerialen. Je hoeft geen ervaring te hebben met vilten.

De workshop duurt 3 uur en is incl alle materialen. Kosten : € 45,-

Meditatie en moodboard maken

Deze workshop is heel fijn om mee te doen als je duidelijkheid wilt in jouw huidige situatie. Je kunt hem gebruiken na afloop voor inspiratie met werk, wonen of relatie. We starten met een korte ademhalingsoefening. Daarna gaan we op een speelse manier een uniek moodboard maken. We maken gebruik van muziek en beweging. Dit kan je helpen je wensen en dromen helder te krijgen. Het is heel fijn om het thuis op een plek te hangen waar je het regelmatig tegenkomt. Deze workshop is een mooie start bij het nieuwe jaar, een verjaardag, een huwelijksdag, een voor jou belangrijke dag in je leven of zomaar omdat het je leuk lijkt om dit te proberen.

De workshop duurt 2 1/2 uur en is incl. alle materialen. Kosten: € 30,- per persoon