Creatieve Workshops

Heb je zin om met een klein groepje van maximaal 4 personen creatief te zijn? Meld je dan aan voor een workshop. De workshop wordt gegeven in les Manges ( Arleuf ) in de gite of tegen onkostenvergoeding bij jou thuis. De workshops zijn heel leuk als verjaardagsfeestje of als je iets anders te vieren hebt.

In de winter is er een gezellige plaats aan de grote tafel voor de houtkachel. In de zomer is er bij mooi weer plaats in de tuin of onder de veranda.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

Vilten van een omslag voor een inspiratieboekje

Inspiratieboekjes kun je overal voor gebruiken. Recepten, creatieve ideeën, dagboek enz enz. Het is heel leuk om er een uniek vilten omslagje om heen te hebben. Je kunt het zelf houden maar natuurlijk ook kado geven aan iemand. Ik heb zelf al heel veel boekjes gemaakt!

De workshop duurt 2 1/2 uur en is incl alle materialen. Kosten : € 45,- p.p

Hartje vilten en borduren

Met naaldvilt en Merinowol gaan we een hartje maken. Je kunt het hart voor jezelf maken of kado geven aan iemand. Je maakt het heel persoonlijk als je er ook nog op gaat borduren of met kraaltjes aan de slag gaat. Ik heb verschillende voorbeelden hangen want ik ben gek op hartjes 🙂

De workshop duurt 2 1/2 uur en is incl. alle materialen. Kosten : € 45,- p.p

Intuïtief schilderen met kleurpotloden, acrylverf en pastelkrijt

We starten deze workshop met een meditate/ visualisatie. Daarna ga je aan de slag om je eigen schilderij te maken. Met verschillende materialen ga je op jouw eigen manier iets heel persoonlijks maken. Je kunt het schilderij zelf houden of kado geven aan iemand.

De workshop duurt 2 1/2 uur en is incl. alle materialen. Kosten : € 45,- p.p

Meditatie en moodboard maken

We starten met een meditatie/visualisatie. Daarna starten we met het maken van een uniek moodboard. Dit kan je helpen je wensen en dromen helder te krijgen. Het is heel fijn om het thuis op een plek te hangen waar je het regelmatig tegenkomt. Deze workshop is een mooie start bij het nieuwe jaar, een verjaardag, een huwelijksdag, een voor jou belangrijke dag in je leven of zomaar omdat het je leuk lijkt om dit te proberen.

De workshop duurt 2 1/2 uur en is incl. alle materialen. Kosten: € 30,- per persoon