Reiki cursus

Reiki is een mooie manier om te ontspannen , inzichten in het leven te krijgen en weer helemaal jezelf te worden.

Het is fijn om een of meerdere behandelingen te nemen om te ervaren wat Reiki voor jou kan doen. De behandeling duurt een uur. Je ligt aangekleed op een behandeltafel en dmv meerdere posities van de handen van de behandelaar wordt Reiki doorgeven.

Als je zelf Reiki wilt leren kan dat ook door een Reiki cursus te doen. De eerste graad cursus wordt gegeven in vier dagdelen op vier achtereenvolgende dagen. De tweede graad kun je doen als je al een tijdje de eerste graad hebt en daar mee hebt geoefend.

Ik geef les in Reiki Usui Shiki Ryoho en ben lid van de Reikialliance.

De cursussen worden gegeven in Arleuf. Als je meer wilt weten over Reiki kijk dan eens op mijn website over Reiki waar alle informatie over de behandelingen en de cursussen staat. Heb je nog vragen of wil je een behandeling of cursus bespreken neem dan contact op.

Wil je Reiki leren in jouw vakantie dan kan dat ook. Ik heb meerdere tips voor adressen waar je kunt overnachten in de streek. Het is prachtige streek om te wandelen, te fietsen of genieten aan een van de meren in de buurt. Een mooiere manier om Reiki te leren kan ik niet bedenken 🙂

Wie weet tot ziens in Arleuf.

1_principels

Afbeelding 1 van 10